Diensten van De Marketing Coach

Hieronder volgen een aantal manieren waarop ik jou kan helpen. Afhankelijk van het vraagstuk, jouw wensen en doelstellingen komen we samen tot het best werkende plan.

Gezamenlijk spreken wij samen een einddoel af. Denk aan "het kunnen schrijven een plan" of een specifieke vraag "werven van extra klanten". Op afroep kom ik je helpen, bijvoorbeeld om even mee te lezen of mee te denken met een plan waar je daadwerkelijk wat mee kunt.
Samen met jou of met je team werk ik in stappen om een marketing- en/of communicatieplan te ontwikkelen. Het fundament voor het marketingplan staat, aan het einde van de dag.
We ontwikkelen gezamenlijk of met je team een marketing- en communicatiestrategie in 5 dagen. Op basis van duidelijke afspraken en heldere stappen heb je je plan ontwikkeld en kun je er daadwerkelijk mee aan de slag.
Bij een inspiratiesessie bespreek ik, op basis van de behoefte, een aantal items en issues die van belang zijn voor jou, jouw marketing- en communicatiestrategie en je organisatie. Deze sessies helpen vaak bij het bewustwording van de ontwikkelingen bij jouw collega's.
In een halve dag leg ik uit hoe je een marketing- en communicatieplan schrijft.
Op basis van vooraf gemaakte afspraken coach en begeleid ik je een vast aantal uren per week of maand. Ik sta tijdens die uren voor je klaar. Naast deze uren maken we afspraken hoe ik je kan helpen buiten onze afspraken om.
Je ziet dat er meer kennis, samenhang en inzicht nodig is bij je mensen en collega's. Het gaat ook allemaal zo snel. Met een incompany programma brengen we jouw collega's weer op de hoogte van de laatste stand van zaken, inspireren we en slaan we een brug tussen de verschillende werkstijlen.
Op inspirerende, inhoudelijke en aandachttrekkende wijze spreek ik over onderwerpen als succes met marketing en communicatie, crossmedia strategie, gedrag van klanten, trends & ontwikkelingen en nieuwe business modellen of concepten.
Bij ieder bedrijf en ieder vraagstuk past een andere werkvorm. Benieuwd hoe ik invulling heb gegeven aan eerdere vraagstukken? Neem een kijkje bij de cases waaraan ik heb gewerkt.

Nieuwsgierig naar hoe ik invulling zou geven aan jouw vraagstukken?

Mijn klanten bestaan onder andere uit:

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Direct contact met mij opnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.