Diensten van De Marketing Coach

Hieronder volgen een aantal manieren waarop de Marketing Coach jou kan helpen. Afhankelijk van het vraagstuk, jouw wensen en doelstellingen komen jullie samen tot het best werkende plan.

Coaching op verzoek
Gezamenlijk spreken jij en Ment een einddoel af. Denk aan "het kunnen schrijven een plan" of een specifieke vraag "werven van extra klanten". Op afroep komt Ment je helpen. Bijvoorbeeld op even mee te lezen of mee te denken met een plan waar je daadwerkelijk wat mee kunt.
Een marketingplan in 1 dag
Samen met jou of met je team werkt Ment in stappen om een marketing- en/of communicatieplan te ontwikkelen. Het fundament voor het marketingplan staat aan het einde van de dag.
Een marketingstrategie in 5 dagen
We ontwikkelen gezamenlijk of met je team een marketing- en communicatiestrategie in 5 dagen. Op basis van duidelijke afspraken en heldere stappen heb je je plan ontwikkeld en kun je daadwerkelijk er mee aan de slag.
Inspiratiesessie
Bij een inspiratiesessie bespreek ik, op basis van de behoefte, een aantal items en issues die van belang zijn voor jou, jouw marketing- en communicatiestrategie en je organisatie. Deze sessies helpen vaak bij het bewustwording van de ontwikkelingen bij jouw collega's.
Workshop
In een halve dag legt Ment uit hoe je een marketing- en communicatieplan schrijft.
Structurele coaching
Op basis van vooraf gemaakte afspraken coach en begeleid ik je een vast aantal uren per week of maand. Ik sta dan tijdens die uren voor je klaar. Naast deze uren maken we afspraken hoe ik je kan helpen buiten onze afspraken om.
Incompany Programma SchaalX
Je ziet dat er meer kennis, samenhang en inzicht nodig is bij je je mensen en collega's. Het gaat ook allemaal zo snel. Met een incompany programma brengen we jouw collega's weer op de hoogte van de laatste stand van zaken, inspireren we en slaan we een brug tussen de verschillende werkstijlen.
Spreken tijdens een evenement
Op inspirerende, inhoudelijke en aandachttrekkende wijze spreekt Ment over onderwerpen als succes met marketing en communicatie, crossmedia strategie, gedrag van klanten, trends & ontwikkelingen en nieuwe business modellen of concepten.
Werkvorm op maat
Bij ieder bedrijf en ieder vraagstuk past een andere werkvorm. Benieuwd hoe Ment invulling heeft gegeven aan eerdere vraagstukken? Neem een kijkje bij de cases waaraan Ment gewerkt heeft.

Nieuwsgierig naar hoe Ment invulling zou geven aan jouw vraagstukken?

Klanten

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo