Maak van jouw bedrijf een marketingsucces

Heb je moeite met het schrijven van je eigen marketing- en communicatieplan, kost het meer tijd dan je denkt, of valt het effect tegen, dan biedt dit marketingboek de oplossing.

Het boek Marketingplan op 1 A4 leert jou hoe je gestructureerde marketing- en communicatieplannen en strategieën ontwikkeld die snel te implementeren zijn, geaccepteerd worden door collega’s en management, maar bovenal leiden tot grotere successen. Op praktische wijze word je geholpen om een effectief en werkbaar marketing plan te kunnen schrijven op 1 A4. Daarnaast is de werkwijze die in dit marketingboek wordt beschreven geschikt om te gebruiken op alle niveaus, voor zowel offline als online, b2c, b2b, lokaal, centraal, corporate, non-profitorganisaties, en overheidsinstellingen.

Kortom, ben jij opzoek naar een praktisch marketingboek dat je echt vertelt en laat zien hoe je met succes een marketing- of communicatieplan schrijft en deze ook daadwerkelijk operationaliseert. Bestel het boek direct of bekijk eerst de preview, die hieronder te downloaden is.

Je kunt gratis toegang krijgen tot de preview van het boek door jouw gegevens in te vullen.

    Direct contact met mij opnemen?

    Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.