Over Ment Kuiper, de Marketing Coach

Als Marketing Coach heeft hij al bij meer dan 1000 marketing- en communicatieplannen geholpen. Maar ook daarnaast zit hij niet stil. Een korte introductie van Ment Kuiper, de man achter de Marketing Coach.

“Aangenaam, Ment Kuiper. Als bedrijfskundige en marketeer, vind ik het ontzettend leuk en interessant om te kijken wat het vakgebied ons vandaag de dag brengt. Ik zie mijn vak als een ware hobby. Daarom verdiep ik mij graag in allerlei vraagstukken rondom communicatie en klantgerichtheid. Ik doe dat vanuit mijn kennis, inzicht en ervaring en help je daar graag bij.”

“Mijn persoonlijke droom is om in Nederland het marketing- en communicatiedenken naar een hoger niveau te brengen. Om dit te bereiken heb ik dan ook de verenigingen DeMeter (DDMA) en Platform voor Innovatieve Marketing (PIM) opgericht. Bij onder andere het NIMA en Thuiswinkel.org ben ik betrokken geweest bij het ontwikkelen van competenties. Jaarlijks schrijf ik Digital Insights waarin ik de trends en ontwikkelingen op basis van mijn inzichten vertaal naar praktische handvatten. Daarnaast heb ik in 2019 mijn boek uitgebracht; Marketingplan op 1 A4. Hierin heb ik mijn kennis en ervaringen gebundeld.”

“Naast mijn werk voor diverse ‘eigen’ opdrachtgevers, begeleid en coach ik al langere tijd mensen uit het bedrijfsleven. Allereerst natuurlijk onze eigen Digital Young Professionals van SchaalX. Daarnaast begeleid ik de deelnemers van de NextAcademy, waarvan ik zelf bedenker en ontwikkelaar ben.

Weten wat de Marketing Coach voor jou kan betekenen?

Een kleine greep aan uitspraken van mensen die Ment heeft mogen helpen

Heldere uitleg. Laat je direct nadenken over je vraagstelling. Enthousiast en duidelijk.

Mara Snel,

Duidelijk, snel, leuk, ontspannend, kritisch en informatief.

Stefan Pijper,

Ment Kuiper weet de stof op een gedreven en luchtige manier te brengen met veel voorbeelden uit de praktijk.

Bob Veldhoven,

Super waardevolle dag!!! intensief, leuk, praktisch, maatwerk.

Annet van Vulpen,