De Marketing Coach heeft al bij meer dan 1000 marketing- en communicatieplannen geholpen.

Wat leuk dat je wilt weten wie ik ben.
Ik ben Ment Kuiper. Marketing, communicatievraagstukken, klantgerichtheid en marketingcommunicatie zijn onderwerpen die ik ervaar als hobby. Ik vind het leuk en interessant om te kijken wat het vak- en werkveld ons brengt.
Daar help ik je graag bij natuurlijk.
Ik ben bedrijfskundige en marketeer. Vanuit die basis heb ik mezelf verder ontwikkeld. Werkervaring heb ik zowel als opdrachtgever alsook bureauzijde.
Mijn persoonlijke droom is om het werken en denken in marketing en communicatie in Nederland op een hoger niveau te brengen.
Daarvoor ben ik, naast mijn werkervaring, ook de mede-oprichter van DeMeter en mede-oprichter van Platform voor Innovatieve Marketing.
Naast het werken met een aantal "eigen" klanten begeleid en coach ik al langere tijd mensen uit het bedrijfsleven, non-profit, overheid, B2B en B2C bij het ontwikkelen van een strategie of het schrijven van een plan. Daarnaast coach en begeleid ik deelnemers uit de NextAcademy, waarvan ik de bedenker en ontwikkelaar ben (tot 2014), Beeckestijn Business School, met name de deelnemers aan de post-HBO Digital & Online Marketing en Postdoctorale Digital Marketing Strategie & leiderschap opleidingen, en SCHAAL+, het begeleiden en coachen van de Digital Marketing en Online Communicatie talenten.
De ervaringen van mij heb ik gebundeld in het boek Marketingplan op 1 A4.

Een keer sparren?
Behoefte aan meer kennis?
Meer informatie over incompany?

Waar kan de Marketing Coach je bij helpen?

Een paar voorbeelden waarbij De Marketing Coach kan helpen.
Coaching op verzoek
We spreken gezamenlijk een einddoel af. Denk aan "het kunnen schrijven een plan" of een specifieke vraag "werven van extra klanten". Op afroep kom ik helpen, lees ik met je mee en help ik je aan een plan waar je daadwerkelijk wat mee kunt.
In 1 dag een marketingplan
Met jou of met je team werken we in stappen om een marketing- en/of communicatieplan te ontwikkelen. Het fundament voor het plan hebben we dan in 1 dag staan.
Een marketingstrategie in 5 dagen
We ontwikkelen gezamenlijk of met je team een marketing- en communicatiestrategie in 5 dagen. Op basis van duidelijke afspraken en heldere stappen heb je je plan ontwikkeld en kun je daadwerkelijk er mee aan de slag.
Inspiratiesessie
Bij een inspiratiesessie bespreek ik, op basis van de behoefte, een aantal items en issues die van belang zijn voor jou, jouw marketing- en communicatiestrategie en je organisatie. Deze sessies helpen vaak bij het bewustwording van de ontwikkelingen bij jouw collega's.
Workshop
In een halve dag leg ik uit hoe je een marketing- en communicatieplan schrijft.
Structurele coaching
Op basis van vooraf gemaakte afspraken coach en begeleid ik je een vast aantal uren per week of maand. Ik sta dan tijdens die uren voor je klaar. Naast deze uren maken we afspraken hoe ik je kan helpen buiten onze afspraken om.
Spreken tijdens een evenement
Op inspirerende, inhoudelijke en aandacht krijgende wijze spreekt Ment over onderwerpen als succes met marketing en communicatie, cross media strategie, gedrag van klanten, trends & ontwikkelingen en nieuwe business modellen of concepten.
Incompany Programma
Je ziet dat er meer kennis, samenhang en inzicht nodig is bij je je mensen en collega's. Het gaat ook allemaal zo snel. Met een incompany programma brengen we jouw collega's weer op de hoogte van de laatste stand van zaken, inspireren we en slaan we een brug tussen de verschillende werkstijlen.

De Marketing Coach op YouTube

Wat andere zeggen over Ment Kuiper

Een kleine greep aan uitspraken van mensen die ik heb mogen helpen.
Testimonial Image

Duidelijk, snel, leuk, ontspannend, kritisch en informatief.

Steve Piper,
Testimonial Image

Ment Kuiper weet de stof op een gedreven en luchtige manier te brengen met veel voorbeelden uit de praktijk.

Blanche Fields,
Testimonial Image

Heldere uitleg. Laat je direct nadenken over je vraagstelling. Enthousiast en duidelijk.

Barney Smith,
Testimonial Image

Super waardevolle dag!!! intensief, leuk, praktisch, maatwerk.

Cassie Ventura,
Testimonial Image

Goede uitleg en opbouw plan en analyse van Ment , kan duidelijk mijn strategie ontwikkelen en plan schrijven.

Rex Watson,