Over SchaalX

Ment werkt mee aan de digitale programma’s van talenten voor Young Digital Professionals bij SchaalX. Als Programma Innovatie Manager heeft Ment de rol om de drie programma’s Digitale Marketing, Digitale Communicatie en Digitale Overheidscommunicatie te optimaliseren en begeleiden. Tegelijk geeft Ment coaching aan de young professionals op inhoudelijk vlak.

SchaalX helpt organisaties in een digitale wereld met het begeleiden van veranderingen gericht op betere klantprocessen, door jong talent met passie voor ‘digital’ effectief te laten zijn in organisaties. Na een intensief selectieproces treden digital young professionals met maximaal Young Digital Professionals in dienst bij SchaalX en doorlopen een uniek masterclassprogramma.

Organisaties krijgen toegang tot directe inzetbaarheid van Young Digital Professionals: breed ontwikkeld, bomvol up-to-date kennis en uitgerust met het vermogen om meteen op volle kracht mee te draaien in een organisatie. In de cases kun je lezen bij welke vraagstukken SchaalX heeft geholpen.

Nieuwste marketingkennis

Veel organisaties hebben moeite om te innoveren en de nieuwste kennis op marketing-, communicatie- en designgebied direct en effectief in te zetten. In samenwerking met gerenommeerde kennispartners heeft SchaalX verschillende programma’s ontwikkeld bestaande uit masterclasses gericht op actuele kennis, persoonlijk leiderschap en het verbeteren van soft en hard skills. Ook behoren intervisiedagen en bootcamps tot de programma’s.

Meer weten over SchaalX en de mogelijkheden?